PROFESYONEL SERVİS HİZMETLERİ

Anasayfa


     Bodrum Havuz Güvenlik Çiti Havuz Bariyeri Bodrum Havuzculuk

   
Üretici : Bodrum Havuz Güvenlik Çiti
Ürün Özellikleri
Bodrum Havuz Güvenlik Çiti Havuz Bariyeri Bodrum Havuzculuk Bodrum Bariyer Bodrum deniz güvenlik çiti bodrum havuz su parkı güvenlik çiti, baby guard
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar

Bodrum Havuz Güvenlik Çitleri




Bodrum Havuz Güvenlik Bariyerleri

BabyGuard Bodrum Havuz Koruma Çitleri

 

  




Yüzme havuzları güvenlik önlemleri alınmadığı takdirde küçük çocuklarımız için tehlikeli olabilirler !

 

Havuz Güvenliği konusunda yapılan araştırmalara göre çocuklarımızın havuza düşerek boğulma ve boğulma riski olan kazaların genelde yetişkinlerin yakın çevrede bulunduklarında meydana geldiğini göstermektedir. Yine yapılan araştırmalara göre kazaları önlemede en etkin yöntemin havuzun çevresini havuz güvenlik bariyeri ile çevirmek ve girişinin sadece bir noktadan ve yetişkinlerin açabileceği şekilde dizayn edilmiş kapıdan yapılmasını ön görmektedir.

 


CPSC’nin ailelere çocukların havuzdan zarar görmemesi için yaptığı önerilerin başında, havuz çevresinin uluslar arası çocuk güvenliği standartlarına uygun “Pool Fence” HAVUZ GÜVENLİK BARİYERİ ile kapatılması gelmektedir. 

ABD’de Florida gibi bazı büyük eyaletlerde ailelerin, bahçelerinde özel yüzme havuzu varsa, ailenin küçük çocuğunun olup, olmamasına bakılmaksızın standartlara uygun güvenlik bariyeri ile havuzlarının güvenli hale getirilmesi yasalarca zorunlu hale getirilmiştir. 

Ülkemizde bu konuda hiçbir standart ve yaptırım olmaması çok önemli bir eksikliktir.




 

Havuz güvenlik bariyerinin diğer güvenlik yöntemlerine göre üstünlüğü ise kazanın olmasını tamamen engellemesidir. 

Çocuğun havuza yaklaştığında veya havuza düştüğünde alarm çalması gibi yöntemler ise kazanın olmasını tamamıyla önlememekte sadece sesli uyarı vererek ikaz etmektedir. 

Buda çoğu zaman kazayı engelleyen değil kazayı haber veren bir sistem olarak çalışmasına sebeb olmaktadır. Ama önemli olan kazanın olmasını engellemektir.

 


Havuzunuz Güvenliği mi?

 

Dünyanın her yerinde olduğu gibi Türkiyede de her sene havuz kazaları sonucu çok sayıda çocuk ölümü olmaktadır.Ancak yurdumuzda ne yazık ki bununla ilgili ciddi istatistik tutulmamakta tedbir alınmamaktadır.

 

ABD’de bu konuda ciddi araştırmalar yapılarak kazaların azaltılması için önlemler ve çareler üretilmeye çalışılmaktadır. Bu güvenlik önlemleri çocukları boğulmaktan kurtaran tek çözüm değildir ve ebeveyn gözetiminin yerini asla alamaz. Ancak bahçe havuzları sahipleri tarafından etrafı uygun çitlerle çevrili olsa ve havuz örtüleri kullanılsa bu kazaların oldukça azalacağı değerlendirilmektedir. Güvenlik çitleri ebeveyn gözetimi altında bile bir anlık boşlukta çocukların havuz bölgesine kaçmalarında ilave bir koruma katmanı ve çocuğun aranması esnasında zaman kazandırıcı faktör olarak yer almaktadır.

 


Bariyerlerin Özellikleri

 

» Panellerimiz pvc-vinly malzemeden yapılmış olup UV korumalıdır. Zorlu çevre koşullarına son derece dayanıklıdır.

» Bariyer yüksekliği 120 cm'dir.

» Direkleri eloksallı alüminyumdur. Korozyona karşı dirençlidir.

» Direklerin monte edileceği deliklerin ekibimiz tarafından delinmesi ve ilk montajının yapılmasından sonra pratik bir şekilde sökülüp tekrar takılabilir.

» Paneller rulo halinde geldiği için çıkartıldığında da rulo yapılarak çok az yer kaplayacak şekilde saklanabilir.

» Bariyerlerimiz 40-50 Kg aralığındaki darbelere dayanıklıdır.

» Havuzun görünürlüğünü kapatmaması amacıyla örgü şeklindedir.

 

Evlerimizde bulunan ve sıcak yaz günlerinde serinlemek, eksersiz yapmak, hoşça vakit geçirmek için kullandığımız YÜZME HAVUZLARI doğru önlem alınmaz ise çocuklar için büyük bir tehlike kaynağıdır.

 

U.S Consumer Product Safety Commission (CPSC) nin istatistiklerine göre A.B.D de her yıl ortalama 5 yaş ve altı 300 çocuk kendi özel yüzme havuzlarında boğularak hayatını kaybetmekte, yaklaşık 3000 çocuk ise boğulma tehlikesi sebebiyle tedavi için hastane acil servislerine getirilmektedir. Söz konusu kazaların büyük bir bölümü yine istatistiklere göre havuz çevresinde bir veya birden fazla yetişkin varken meydana gelmektedir.

 

Çocuklar, evcil hayvanlar ve davetsiz ziyaretçilerin havuz suyuna yanlışlıkla düşmesini engelleyen yatay bir çit gibi davranır.

 

Uygun tutucu kanallar; sınırlandırıcılı sensorları ve kilit açma/kapama anahtarı sayesinde yetkin olmayan kişiler havuz örtüsünü açamaz.

havuz örtü ürünleri Güneş veya ısıtma sistemleri ile ısınan havuz suyunun buharlaşma yoluyla ortaya çıkacak kayıp oranını en aza indirger. Isı, havuz kimyasalları tasarrufu sağlar, temizlik ve ekipman ömrünü uzatarak, hızla kendini amorti eder. İşletim maliyetlerinde% 70’e kadar tasarruf edebilirsiniz Sadece havuzu kapalı tutarak; yaprak, dal parçası ve rüzgarla gelebilecek diğer yabancı maddelerin içine düşmesi engellenir. Bu sayede bakım ve temizlik maliyetlerini düşürür havuzu temiz tutar.

 

Genel Ürün Özellikleri

 

Uygulanan ürünler nem tutmaz, küf yapmaz.

Kullanılan ürünler yanmaz malzemedir.

Havuz çitleri ve örtüde; renk veya desen uygulanabilir.

Kullanılan ürünlerin UV dayanımı yüksektir.

Ürünlerde havuza özel uygulamalar yapılabilir.

Ürünler Alman menşei olup uygun kullanımda 5 yıl garantilidir.

Kullanılan tüm ürünler CE belgesine sahiptir

 

CPSC’nin ailelere çocukların havuzdan zarar görmemesi için yaptığı önerilerin başında, havuz çevresinin uluslar arası çocuk güvenliği standartlarına uygun “Pool Fence” HAVUZ GÜVENLİK BARİYERİ ile kapatılması gelmektedir. ABD’de Florida gibi bazı büyük eyaletlerde ailelerin, bahçelerinde özel yüzme havuzu varsa, ailenin küçük çocuğunun olup, olmamasına bakılmaksızın standartlara uygun güvenlik bariyeri ile havuzlarının güvenli hale getirilmesi yasalarca zorunlu hale getirilmiştir. Ülkemizde bu konuda hiçbir standart ve yaptırım olmaması çok önemli bir eksikliktir.

 


Bodrum Havuz Güvenlik Çitleri

Bodrum Havuz Güvenlik Çitleri, 1 ile 6 yaş arası yüksek risk grubundaki çocukların havuza düşmesini önlemek için tasarlanmıştır.

 

Bodrum Havuz Güvenlik Çitleri, tamamen sökülebilir;

Gereksinim duyduğunuz anda dakikalar içinde yerinden çıkarabilir, rulo halinde sararak saklayabilirsiniz. Tekrar ihtiyaç duyduğunuzda dakikalar içinde yerine kurabilirsiniz.

 

Bodrum Havuz Güvenlik Çitleri, Delikli materyalden imal edildiğinden her zaman havuzunuzda neler olup bittiğini görebilirsiniz.

 

Bodrum Havuz Güvenlik Çitleri, üzerinde çocukların tutabileceği kulp ve benzeri şeyler olmadığından, çocuklar çitlerin üzerinden atlayamaz yada altından emekleyemezler.

 

Bodrum Havuz Güvenlik Çitleri, istediğiniz ebat ve şekilde monte edilebilir. Bej, koyu yeşil ve siyah renk seçenekleriyle evinize ve zevkinize uygun seçim yapabilirsiniz.

 






Bodrum Yapı Tasarım, Tadilat, Dekorasyon ve İyileştirme Merkezi

  

Bodrum Yapı Tasarım, Tadilat, Dekorasyon Ve İyileştirme

Komple Tadilat İşleri

 

Profesyonel ekibimizle; Teknik ve Proje uygulamaları ile komple yapı tadilat işlerinizi anahtar teslimi yapmaktayız.

 

Bodrum Yapı Tasarım, Tadilat, Dekorasyon Ve İyileştirme

Bodrum Yapı Mutfak Tadilatı 

Mutfak duvar yıkım örme işleri, mutfak tezgahları kırma sökme, dolap sökümleri, Fayans söküm yapım işleri, sıcak & soğuk su tesisat yer değişiklikleri, elektrik tesisatı işleri ve mutfak dolabı çeşitleri

 

Bodrum Yapı Tasarım, Tadilat, Dekorasyon Ve İyileştirme

Bodrum Yapı Banyo Tadilatı

Küçük alanları en kullanışlı şekilde tasarlayarak dekorasyon ve tadilatını şık, sade veya parlak dilerseniz loş ve zarif tasarımlarımızla banyolarınızı en keyifli hale getirmek için hizmet veriyoruz

 

Bodrum Yapı Tasarım, Tadilat, Dekorasyon Ve İyileştirme

Bodrum Yapı Mantolama

Mantolama mevsim şatlarına göre ısı kayıp ve kazançlarını engellemek için bina dış kabuğunun ısı yalıtım malzemeleri ile kaplanmasıdır.

 

Bodrum Yapı Tasarım, Tadilat, Dekorasyon Ve İyileştirme

Mermer & Seramik Uygulamaları

Mermer seramik ve kesme taş işçiliğini en uygun fiyatlarla doğru teknikleri uygulayarak konusunda çok deneyimli ustalarla  gerçekleştirmekteyiz.

 

Bodrum Yapı Tasarım, Tadilat, Dekorasyon Ve İyileştirme

Taş Duvar İşleri

Kayrak taşı kalınlıklarına göre duvar kaplaması, şömine, barbekü,iç mekan kaplamaları gibi dekoratif amaçlı uygulamalarda kullanmaktayız.

 

Bodrum Yapı Tasarım, Tadilat, Dekorasyon Ve İyileştirme

İç & Dış Boya İşleri

Bina iç ve dış cephe boya uygulamalarının performansını, kullanılacak malzemenin dayanıklılığı kadar işçilik kalitesi de etkilemektedir.

 

Bodrum Yapı Tasarım, Tadilat, Dekorasyon Ve İyileştirme

İzolasyon 

Konutlarımızı ve konforumuzu tehdit eden sulardan korunmak için yapılan su yalıtımı, çatı, duvar, havuz izolasyon uygulamalarını yapmaktayız

 
 
Talep Formu
İsim
Sipariş Miktarı
E-Mail
Telefon
İl
Adres
Kargo Tercihi
Mesaj
 
 
 
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231
Hava Durumu
Saat
Takvim
Üyelik Girişi
Site Haritası
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi3
Bugün Toplam30
Toplam Ziyaret178552